Вихрен преустанови тренировки до второ нареждане. Както е известно, отборът от Сандански не получи лиценз за Западната "Б" група. Очаква се в близките дни ръководството на тима да реши в коя група ще продължи да се състезава Вихрен.

Вариантите на този етап са два, като единият е да се започне във "В" група или на чисто от Окръжните групи, за да се избегнат задълженията, натрупани от предишния собственик Константин Динев.

Треньорът Йордан Самоковлийски заяви, че е разпуснал отбора, тъй като първенството в третия ешелон стартира на 21 август, а Окръжната група още по-късно и е безсмислено да се води толкова голяма подготовка.

Ако се вземе решение отборът да играе във "В" група, наставникът има готовност да поднови тренировъчни занимания на 15 август.

Все още специалистът не е разговарял с никого от ръководството, но ако то удържи на споразумението с него, то той е готов да води тима и от най ниското стъпало в българския футбол.

Относно играчите Самоковлийски заяви, че няма моралното право да ги задържа и им пожела да си намерят добри отбори. Той съжалява само за труда, който се хвърли през изминалия сезон, да се налагат млади таланти в отбора, които сега могат да заиграят в други отбори. Той все пак се надява, че много от момчета, които са родом от Сандански, ще останат в отбора.