Петима от основните футболисти на Доростол скъсаха договорите си по вина на клуба. Със статут на свободни агенти са вече вратарят Иван Димитров, бранителят Боян Николов, халфът Мартин Русев и остриетата Тодорин Димитров и Станислав Събев.

Клубът ще развее бялото знаме за пролетния полусезон, а петимата ще попълнят отбора на съседите от Белица. Боян Николов намекна, че по всяка вероятност ще изскочи добра оферта и ще продължи да рита за професионален тим, а стражът Димитров се яви преди дни на изпити за полицай.

Не е ясно дължимите суми от есенния дял от кой ще бъдат изплатени, пише още "Меридиан Мач". Все пак ентусиастите, изкарали първия полусезон на нокти, се надяват да си видят заработеното. Новото ръководство обаче също се скрило и избягва всякакви контакти. Бившият шеф на силистренци Живко Великов работи сериозно по селекцията на настоящия си клуб Спартак (Варна). Той освободи вчера централния защитник Станислав Иванов. "Соколите" ще изиграят първата си контрола днес, като техен съперник ще бъде Видима-Раковски, а двубоят ще се състои на стадиона в Търговище.