Треньорът на Литекс Христо Стоичков е много затруднен при избора на титулярен състав за днешния мач с Видима-Раковски от 17 кръг на “А” група. Официалният дебют на Камата начело на “оранжевите” е днес от 17:30 часа.
 
Стоичков има на разположение всички налични футболисти, тъй като в тима няма контузени и наказани. Именно затова Ицо е объркан в избора на стартов състав, пише “Тема Спорт”. Най-труден е ребусът с дефанзивните халфове, където трябва да избира между Йеленкович, Сандриньо, Георги Миланов и Александър Цветков.
 
Според запознати със сигурност резерва ще остане Христо Янев. Както е известно, той имаше проблеми с човек от клуба и бе пред напускане. Очаква се атаката на тима да бъде водена от новото попълнение Марсело Никасио. Бразилецът ще бъде избран пред Светослав Тодоров, който вероятно ще влезе като смяна.
 
Дебют за “оранжевите” ще направи и вратарят Илко Пиргов, както и албанският национал Ваюши, който трябва да започне по лявото крило. Очаква се появата в игра и на други нови попълнения – Галин Иванов и Томи Костадинов.