Треньорът, футболист и президент на Балкан (Ботевград) Иван Редовски даде мнението си след загубата на тимa си от Лудогорец. Третодивизионният отбор отстъпи с 0:4 у дома и отпадна от турнира за Купата на България.

"Ясно е, че съм доволен. Акцентът за нас беше друг. Ние го постигнахме, целта си я постигнахме в тази среща. Спортно-технически нямам какво да коментира, надявам се да сме били добър спаринг партньор за Лудогорец. Те подходиха с най-доброто, така че няма какво да коментираме. Дано нашите футболисти са успели да се докоснат и са разбрали какво е шампионът на България", коментира Редовски.

"Трябва да сме реалисти. Дали в 15-ата, или в 20-ата минута неизбежно щяха да ни вкарат гол. Надявах се да загубим, с колкото се може по-малко. Щеше ми се да отбележим един гол поне заради публиката. Поздравявам Лудогорец, дано победят в следващите си две срещи в Лигата на конференциите", продължи бившият нападател на Славия.

"Трябва да се запали искрата. Трябва да се върнем там, където ни е мястото на стъпалата в българската лига. Призовавам всички мои колеги от по-ниските нива да работят усилено. Това за нас е върха. Ако бяхме отстранили Лудогорец, трябваше да играем в Лигата на конференциите. Чувстваме се удовлетворени и това бе максимума на този етап. Всеки търси начини за своето съществуване и подобряване. Ще се надяваме на всякаква помощ отвсякъде", каза още Иван Редовски.

Купа на България - сезон 2023/2024