Компанията за парфюмерия и козметика РЕФАН България и футболен клуб Хебър (Пазарджик) подновиха сътрудничеството си за срок от още 1 година. Пловдивската компания бе сред първите фирми, която преди две години подаде ръка на възраждащата се школа на "зелените", а пазарджиклии ще продължат да се радват на същата подкрепа и през следващия сезон. 

По случая около 200 деца от школата на Хебър посетиха през уикенда бутиковия магазин на REFAN в центъра на Пазарджик. Струпването на толкова много млади футболисти от всякакви възрастови групи предизвика огромен интерес сред местните. Всички юноши бяха пременени с новите тениски и шорти, предоставени от REFAN, които са предназначени за свободното време на подрастващите. 

Още от старта на сътрудничеството между двете страни през 2017-а година от компанията за парфюмерия и козметика се погрижиха всички набори от школата на Хебър да придобият европейски облик. Вече повече от 2 години младите играчи на зелените правят впечатление с модерния си вид и еднаква екипировка, което за България все още е рядкост с изключение на няколко големи клуба у нас.

По всичко личи, че това ще продължи да е така. Освен новите екипи за свободно време, от REFAN направиха подарък на всеки един футболист и треньор, а и родителите, дошли с децата си, също получиха дарове от производителя на парфюмерия и козметика. Специален комплимент от REFAN получават и всички фенове на Хебър в Пазарджик - ароматно предложение във флакон с цвета на любимия футболен клуб. Флаконът със зелената капачка е с вместимост 50 мл. и всеки желаещ може да се сдобие с наливен парфюм за ексклузивна цена. Наливните аромати, на които можете да се насладите в атрактивния флакон, са с номера 149 и 043 за дамите и 264 и 068 за господата! 

REFAN очаква футболните фенове във фирмения си магазин, за да ги зарадва с предоставената възможност да се насладят на качествени и трайни аромати на супер цена!