Треньорът на Литекс Лауренцио Регекампф не бе доволен от равенството 3:3 като гост на Берое в дербито на 16-ия кръг на „А” група. Наставникът на „оранжевите” дори заяви, че на моменти неговите футболисти са играли като жени.

"Играчите на Берое явно успяха да притеснят играчите ни, играхме в моменти като жени. Заложихме на много фитнес в паузата за националните отбори, трябва да покажем, че сме добър отбор. В защита днес направихме ужасни грешки, с тези футболисти нямаме право да правим такива грешки. Има много мачове до края на шампионата", каза Регекамфп.

"Не съм щастлив, защото не затворихме мача през първото полувреме. Имахме възможност да реализираме втори гол, но не сполучихме. Не търсихме контакт с опонента, спечелихме точка в края на мача, това е добре, но не съм доволен. Футболистите трябва да знаят, че тренираме, за да побеждаваме. Имаме добър отбор, това е екипна работа. На моменти играехме много добър футбол, но не бяхме достатъчно концентрирани когато можеше да реализираме втори и трети гол", заяви още треньорът на Литекс.

"Задържахме националите, за да се подготвим добре, когато има официален мач на националния отбор няма да има проблеми, но след мача със Славия се чух с националния селекционер, това не е някакъв голям проблем", допълни Регекампф.

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016