Радослав Николов-Джани е първият българин, записан в книгата “Рекордите на Гинес”. Пловдивчанинът, който ще отбележи скоро 60-годишния си юбилей, е майстор на жонглирането с футболна топка. През 84-та година изминава 18 км. и 100 метра, а три години по-късно феноменът подобрява собствения си световен рекорд. Този път не изпуска кълбото цели 32 километра. Джани е легенда на родното вариете. На сцената е работил с всички известни артисти и певци на България. В новия брой на вестник „ШОУ” Джани разкрива прелюбопитни неща от живота си, говори за десетките си срещи с известни родни и световни знаменитости.

“Аз съм измислил уличния тарикатлък, това ченчове, басове, продажба на дънки по комунистическо...В Пари съм плувал, секси жени, хубави питиета. Девизът ми е “Умри, но го направи!” Представяш ли си как се изкачва връх “Шипка”, жонглирайки с топка. И го правя аз, 60-годишният”, казва Джани и добавя: “На 23 години ми счупиха крака под коляното. На две места ми стана крака. Бил съм на сцената с Лили Иванова, Емил Димитров, Калоянчев, Парцалев, Шкумбата...да не ги изброявам всички”, добавя колоритният събеседник.

Какво каза още жонгльорът, за срещата си с Марадона, за влизането си в книгата с рекордите на “Гинес”, Стоичков и Любо Пенев -  ЧЕТЕТЕ В НОВИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК "ШОУ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА.