Пловдивското дерби днес между Локомотив и "Ботев" ще се състои и ще стартира, както е предвидено - от 17:30 часа. Отложеният от неделя двубой от 21-ия кръг на "А" група беше пред угрозата да не се състои и сега, но след усилена работа на "Лаута" снегът е разчистен от терена, вече ги няма и образувалите се локви вода, а и метеорологичните условия позволяват провеждането на мача. 

Длъжностните лица направиха оглед на терена около 15 часа и останаха доволни от вида, в който е днес, за разлика от неделя, когато беше затрупан със сняг. Техническата конференция ще започне в 16 часа, като на нея официално ще бъде обявено решението. А то е дербито да се проведе. От отбора-гост "Ботев" (Пловдив) начело с Тервел Златев категорично обявиха, че срещата ще се състои.

Единият от шефовете в Локомотив (Пловдив) - Велин Терзиев, съобщи, че дербито ще бъде спряно в 8-ата му минута. Това ще бъде направено в чест на Аян Садъков. Всички есемеси, които бъдат изпратени на номер 1777 с текст "DMS LOKO" ще бъдат дарени на страдащия от тежка болест бивш футболист и треньор.
 
"А" група - трансфери и зимна подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите


Купа на България - сезон 2014/2015