Българският национален отбор се готви за пореден рестарт. След една победа в 17 мача и тежко поражение от Унгария с 1:3 в баража за Евро 2020, тимът ни излиза срещу Финландия. Двубоят от Лигата на нациите е тази вечер от 19:00 часа в Хелзинки. Настроението в отбора е минорно и това бе признато дори от селекционера Георги Дерменджиев, който вероятно ще направи доста промени от двубоя с "маджарите" на "Васил Левски".

Финландците имат 3 точки и са втори в групата, след като загубиха у дома от Уелс с 0:1, а след това победиха със същия резултат Ейре като гост. България е с 1 точка от двубоите с Уелс и ирландците, като и в двама мача нашите допуснаха голове в последните минути.

Начален Бонус до 1000 лв. за онлайн казино игри от efbet

Напълно е възможно Дерменджиев да заложи на Мартин Луков на вратата за сметка на Пламен Илиев. Очаква се Стрaхил Попов, Антов, Цветков, Йомов и Десподов да бъдат титуляри, което не се случи в мача с унгарците. 

Най-голямата опасност за вратата на България ще бъде Теему Пуки, който се разписва почти във всеки двубой на финландците.

Лига на нациите, Лига "В" - група 4:
ФИНЛАНДИЯ - БЪЛГАРИЯ
19:00 часа, "Олимпийски стадион", Хелзинки
Пряко по БНТ
Съдия:
Ерик Ламбрехтс (Белгия)

Вероятни състави:
ФИНЛАНДИЯ: Храдецки, Вялсянен, Ояла, О'Шонеси, Пиринен, Кауко, Нисканен, Шюлер, Алхо, Йенсен, Пуки
Селекционер: М. Канерва

БЪЛГАРИЯ: Луков, С. Попов, Антов, Божиков, Недялков, Цветков, Малинов, Йомов, Неделев, Десподов, Краев
Селекционер: Г. Дерменджиев

Програма на нашата група в Лигата на нациите