Локомотив (Пловдив) уреди поредното си ново попълнение. Клубът подписа с израелския офанзивен халф Шай Ревиво. Срокът на контракта е за 1,5 години. 25-годишният играч, който е брат на легендата на израелския футбол Хаим Ревиво, идва на "Лаута" като свободен агент.

"Не платихме и стотинка за него. Взехме го без пари. Това стана възможно, след като Шай уреди отношенията си с предишния си клуб Ашдод. Той е разтрогнал по взаимно съгласие с израелците, а сега парафира с нас", заяви пред "Тема Спорт" административният директор на клуба Атанас Узунов.

Шай Ревиво е роден на 13 декември 1986 година. Висок е 185 сантиметра. Започва кариерата си в Ашдод, а след това е преотстъпван последователно на Апоел (Рамат Ган), гранда Апоел (Тел Авив) и Апоел (Хайфа). През есента е изиграл едва 2 мача. Ревиво се присъедини към Локо (Пд) по време на първия лагер в Сандански и остави добри впечатления. След това изкара цялата подготовка в Турция и успя да убеди Емил Велев да му предложи договор. Шай е вторият чужденец, който подписва със "смърфовете" тази зима. Преди него това стори латвийският вратар Андрей Павлов.