Време е за промени. Кардинални и то. Всички национали да бъдат изритани на секундата. Барабар с най-опитните. На тяхно място да дойдат фолкдивите, манекенките и разните му там кукли Барби, които са пренощували с половината футболисти.
 
malina_ed1.jpg
 
Да назначат за техен селекционер Малина. Нали мениджър го раздава. Да свикат една контролка, за да видим дали тез девойки ще се представят по-добре от мъжете. Само преди това трябва да се уточни кой ще е на вратата. Кандидатките за поста са цели три. Симончето Първанова, като бившо гадже на Славчо Тошев, напъва да е под 7-метровата рамка. Алисийка и Николетка обаче също мераци да не пускат голия, пардон, гола. Нали едната се гушкаше до онзи ден с Никито Михайлов, а сега другата превзе вратата, апропо – кревата, на Ники Финта. Те двете доста се мразят, но в името на България ще ги сдобрят. На Малина това й е работата. Ще им изпее едно хитче и ще ги стопли. А за спора кой да е на вратата – чоп да хвърлят.
 
Ние обаче ще сложим Симончето. Тя хем спортна журналистка е била, хем и футбол е поритвала. Алисия напоследък все дузпи и бият. И не ги лови. Затова централен защитник я слагаме заедно с Николета. Нали тъй и тъй ще се сдобряват. Заедно ще бранят българската врата от противниковите членове, пардон – нападатели. Дясно бекче да е Черната Златка. Ляво – Русата Златка. Те наскоро си признаха, че по възможно най-крайните пози си падат. Е, като е така – да са в края на игрището, до тъчлинията.
 
Десислава ще действа като опорен халф. Тя е учила занаята от Галин Иванов, макар че той играе на друга позиция. Деси е близка на Малина и директно капитанската лента да й връчат. Компания в халфовата линия ще й правят Андреа (на Кубрат Пулев половинката) и Деница, която отскоро грее юргана на Момчил Цветанов от Литекс. Защо Андреа ли? Злите езици шушукат, че преди да свали боксьора, се гушкала във футболни люде. А и от боксьорче ще имаме нужда, ако на терена зафучат скандали.
 
Дясно крилце ще е Лияна. На Благо доскорошната изгора. Ще припка по-добре от Джизъса, повярвайте ни! Отляво по крилото пускаме Бориса Тютюнджиева. Опааа. Ами и тя е бивша на Ники Михайлов и също за вратарския пост ще претендира. Той обаче вече е зает и затова я изстрелваме напред да развява бедрата си.
 
Кои ще водят атаката? Светланчето Василева, позната повече като Гонзовица. Другото острие ще бъде Елена Паришева – гугутката на Ивелин Попов.
 
На това национален отбор му се вика. Тези, които сме ги пропуснали, да прощават. Титуляри може да не са, но сред резервите със сигурност ще бъдат.
Какъв да е екипът, с който ще играят? Бяло, зелено, червено? Твърдо не! Без фланелки ще излязат, само по прашки и секси чорапи. 
Титулярен състав: 
Симона Първанова (вратар), Черната Златка (десен бек), Русата Златка (ляв бек), Алисия (централен защитник), Николета Лозанова (централен защитник), Десислава (халф), Андреа (халф), Лияна (дясно крило), Бориса Тютюнджиева (ляво крило), Гонзовица (нападател), Елена Паришева (нападател)
 
 
Simona.jpg

Chernata_Zlatka.jpg











 



 
 

 

 
 
 Rusata_Zlatka.jpgAlisia.jpg











 






 










Nikoleta.jpg
desi_slava_1.jpg

























Andrea_1.jpg
liana_2.jpg



 
 












 
 
 
 







borisa_tiutiundjieva_2.jpg
Gonzoviza.jpg



























                                                                                                          

Elena.jpg