Халфът на ЦСКА Ревсон разказа пред бразилското издание FutNet за детството си и за преминаването в гранда Гремио. Той е едва седемгодишен, когато напуска семейството си, за да иде в гранда от Порту Алегри.
 
„Беше труден период. Родителите ми тъкмо се бяха разделили. Майка ми лежеше болна в болницата, а за получих покана от Гремио. Въпреки тежкото положение родителите ме пуснаха да отида в Порту Алегри. Състоянието на майка ми не беше добро, но тя ме накара да замина. Не искаше след това да я обвинявам, че заради нея съм изпуснал шанса си. В един момент живеех със семейството си, а след това бях в религиозно общежитие“, разкри Ревсон.
 
„В Гремио имах прекрасни моменти. Играех с чудесни момчета, а някои от тях станаха много известни. В моя отбор бяха вратарите Касио (сега в Коринтианс) и Марсело Грохе (резерва в Гремио), халфовете Лукас Лейва (Ливърпул), Карлос Едуардо (Фламенго), Маграо (Флуминензе), защитникът Лео (Крузейро) и други. С тези момчета спечелихме много титли“, допълни 25-годишният халф.
 
„Харесва ми в ЦСКА. Феновете са многобройни. Където и да отидем да играем, там има техни представители. Това е най-популярният клуб в България. Много ми харесва това червено море. Все още се адаптирам към местната култура. Вече говоря няколко думи на български“, обяви Ревсон, който е на „Българска армия“ под наем от португалския Насионал.