Лидерът в класирането на Северозападната трета лига Кариана разби Ботев (Луковит) с 4:0 в среща от 9 кръг на първенство. Двубоят премина изцяло в половината на гостите, които дойдоха на стадиона в село Ерден без петима от титулярите си. В края на мача се наложи и резервният им вратар Антон Антонов да заиграе като полеви играч и блесна с няколко самопожертвователни изяви в защита, информира chervenkarton.com.

В 12-та минута Иван Тодоров изведе технично с пета Владимир Каптиев и той от точката на дузпата изпрати топката в мрежата. Четвърт час по-късно резултатът беше удвоен. Георги Илиев чукна топката с глава към Васил Тачев и нападателят не остави никакъв шанс на вратаря Тодоров.

Таранът на Кариана можеше да вкара втори гол и в 31-та минута, но ударът му срещна гредата. Три минути по-късно Тачев асистира на Каптиев и той направи 3:0.

През второто полувреме домакините създадоха една дузина опасни ситуации пред вратата на съперника, но вкараха само един гол. Направи го Георги Цеков в 68-та минута, когато отне топката от защитник на Ботев и я пусна технично покрай вратаря. В 77-та минута Стенислав Георгиев нацели лявата греда, а след това на два пъти Румен Рангелов пропусна да се разпише.