Старши треньорът на Крумовград Атанас Рибарски коментира успеха над Септември с 2:0 на Спортен комплекс „Никола Щерев-Старика“ в мач от седмия кръг на efbet Лига.

„Не знам доколко е заслужена победата. Надявахме се на ранен гол, който да ни успокои. Не се получиха нещата, както го очаквах. Хубаво е, че падна гол, за да се успокоим. Доволен съм, че не допуснахме чисти голови ситуации“, заяви Атанас Рибарски.

„Всичко тежи, като си загубил пет пъти. Няма значение как. Имахме тежка серия. Надали можем да се оправдаем, но така се случи. Играем на препълнения стадион  „Георги Аспарухов“, на „Тича“, домакинстваме на Ботев Пловдив, а всъщност сме гости…“, каза още той.

„Имаме доста креативни играчи, които могат да създават голови ситуации и да ги реализират. В много срещи заслужавахме да вкараме голове“, заяви Рибарски.

„За сега има индикации за входящи и изходящи трансфери. Отборът е балансиран, надявам се да натрупаме точки. Хубаво е, че ще влезем в паузата с победа. Ще имаме почивка, след което започваме да се готвим за предстоящите мачове“, завърши наставникът на Крумовград.