„Завръщане в бъдещето” започва от 21 юни по RING.BG. Спортната телевизия на България ще излъчи всички мачове на българския национален отбор по футбол от незабравимото лято на 1994 година, когато отборът на Димитър Пенев стана 4-и в света, сплоти нацията и я накара да излезе по улиците.
15 години по-късно RING.BG ще върне емоциите у зрителите. „Ще покажем всички мачове на същите дати, на които се играха те преди 15 години. За някои от нас това е страхотен спомен, който ще си припомним, а за други ще бъде шанс да ги видят за първи път и да разберат защо това са златните момчета на българския футбол”, коментира Ивайло Гюров, изпълнителен директор на RING.BG
Към всеки от седемте мача на Пеневата чета екипът на RING.BG е подготвил ексклузивни студия с футболистите 15 години по-късно. Как оценяват успеха си днес, с какви мисли си спомнят за 1994-а Боримиров, Михайлов, Стоичков, Пенев, Лечков, Балаков, Костадинов, Трифон Иванов и останалите от златния отбор на Димитър Пенев зрителите ще могат да видят само по RING.BG от 21 юни до 16 юли.
„По време на мачовете, а и в студиата преди тях, гостите ни ще си припомнят времената от преди 15 години и ще правят коментари по време на самите срещи. Зрителите няма да слушат класически футболен коментар, а нещо ново и различно изпълнено с много емоция”, споделя Ивайло Гюров.
Първото студио с гости е на 20 юни от 20:00 часа, а първият мач ще е на 21 юни, отново от 20:00 часа, придружен със студио преди него от 19:00 часа.