Съдията Христо Ристосков разполагал не само с аудио, но и с видеозапис как се е срещал с Боре Александров и той му е нареждал по какъв начин да свири в определени мачове. Това обяви днес Момчил Врайков.

На записите ясно се виждал и членът на Изпълкома на БФС Иван Леков, който също се опитвал да оказва натиск на рефера от Сандански.

На днешната среща с медиите Врайков заяви, че не е гледал или слушал записите на Ристосков, но знае за тях от Ангел Бекяров, който е запознат в детайли с тях.

“В момента Ристосков е в чужбина. Обеща като се завърне в България да даде специална пресконференция. Той ще ви предостави видеозаписите, както и аудио файловете, за да видите за какво става дума”, каза Врайков.

Той, както и Каубоя и Красимир Йосифов изказаха подкрепата си към Ристосков. Те дори обясниха, че шефът на ПФЛ Валентин Михов също вече е запознат с доказателствата, които Ристосков притежава.

Димитър Димитров-Каубоя потвърди, че Ристосков е изпратил обръщение към УЕФА, с което той се отказва от съдийството заради натиск от председателя на Съдийската комисия в България. ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ