Милен Радуканов вече не е в "Ботев" (Пд), но мачкането на егото и игнорирането на Атанас Курдов продължава с пълна сила, съобщава “7 дни спорт”. Конкретните причини за статута на „головата машина" на пловдивчани от миналия сезон засега не са известни.

Курдов е известен със своенравния си характер, като всеки човек и той има своите слабости, но когато е на терена, демонстрира безспорните си качества. През по-голямата част от сезона досега обаче 23-годишният таран не получава шанс за изява. Дори от ръководството на клуба са му предложили да отиде да тренира с юношите старша възраст.

Това е станало веднага след мача срещу Нефтохимик миналия уикенд, спечелен с 2:0 на стадион "Беркут" в Брестник. Тогава Курдов фигурираше в групата за двубоя, но така и не се появи на терена. След срещата спортно-техническият директор на "Ботев" Марин Бакалов му е обявил, че иска да го прати при юношите, разкриха нашите източници. 23-годишният голаджия обаче категорично се е възпротивил и е отказал предложението на треньора в сянка на жълто-черните.

Така в момента Курдов тренира с представителния отбор, като се възстановява от разтежение в бедрото. Той получи травмата на тренировката преди отпътуването за мача срещу Спартак (Вн).