Ръководството на ЦСКА излезе с официална позиция по повод отказа на Витоша (Бистрица) да играе с "червените" в предстоящия кръг на Югозападната "В" група. Треньорът на "тигрите" Костадин Ангелов обясни това свое решение с притеснението си за здравето на играчите му и политизирането на двубоя.

"Искаме да информираме всички, че ЦСКА гарантира нормалното провеждане на всеки един наш мач. Всички е клуба смятаме, че всякакъв отказ от участие в мача в неделя между ЦСКА и Витоша (Бистрица), е провокация към нашия клуб, която може да създаде сериозни проблеми и да доведе до безредици.

Всички спорове би трябвало да се решават на терена с честна игра! Изключително сме изненадани от факта, че никой от ръководството на Витоша не се е свързал с нас, за да ни информира за намеренията си.

Надяваме се все пак мач да има, за да създадем един истински футболен празник, да зарадваме всички фенове по трибуните и да покажем кой е първенецът на В група", пише в декларацията на ЦСКА.

Привържениците на тима пък призоваха всички да бъдат на стадиона в неделя.

„Страхът ги тресе! Започнаха със селските номера, НЕ им се връзвайте! Неделя всички на стадиона, 14:15 часа! След това сме на протест пред Парламента! Да се борим за нашия ЦСКА!!!”, пишат от Сектор „Г”.

ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА