Футболистът на ЦСКА Павел Головодов говори по ужасяващата трагедия, която го сполетя. През лятото на 2014 година почина майка му, а в началото на тази година и баща му. Павел и братчето му Даниел останаха сирачета.

"Майка ми се лекуваше седем години преди да почине. Докторите казаха, че още преди да се разбере дълги години е имала рака, но се е разбрало седем години преди да почине", каза Головодов в телевизионно предаване по БТВ.

"Година преди майка ми да почине (това се случва през 2014-та), през 2013-та, откриха диагнозата и на баща ми. Направиха му операция, казаха, че всичко е нормално, но преди няколко месеца се усложниха нещата и така се стигна до...", допълни 17-годишният талант на ЦСКА.

"Приятели и мои съученици видяха в какво положение сме и решиха да помогнат. Много хора ни посъветваха да задържим всички събрани пари от благотворителния концерт в родния ми Гоце Делчев. Те бяха 16 хиляди лева. Ние решихме част от тях да ги дарим на хора, които се нуждаят повече от тези пари, за да помогнем. Защо го направихме?! Хората дариха тези пари да помогнат на баща ми, но след като се случи най-гадното ние решихме да ги дарим. Главно аз взех решението, видяхме, че има банкови сметки в различни сайтове. Има момче, което се нуждае от тези пари и му трябват за определен срок от време. Свързахме се с родителите му и дадохме парите", сподели още футболистът.

"Лелите и баба ми се грижат за брат ми. Главно баба ми. Той е на 9 годинки. В Гоце Делчев всички правят възможно най-доброто, за да може той да расте в добра среда", завърши Головодов.