Играй БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Треньорът Тодор Киселичков напусна Локомотив (Горна Оряховица) подобно на случилото се в Дунав с Малин Орачев. Младият специалист беше принуден да се раздели с "железничарите", след като феновете го притиснаха заради поредицата незадоволителни резултати. 

Киселичков си тръгна от Горна Оряховица след домакинската загуба от Ботев (Гълъбово) с 1:2. 

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

До назначаването на нов старши треньор тренировъчния процес на Локомотив ще бъде воден от помощник-треньора Марин Байчев.

"ОФК Локомотив (Горна Оряховица) изказва благодарност на Тодор Киселичков и неговия екип за съвместната работа и му пожелават успех в бъдещите му начинания", се казва в официалното съобщение на клуба.

42-годишният бургазлия, който като футболист е свързан с най-големите успехи на Нефтохимик, дойде в Горна Оряховица в началото на това лято, когато трябваше да сформира изцяло нов отбор. В хода на подготовката в Локомотив се върнаха доста бивши играчи, някои от тях любимци на публиката. След седем кръга обаче в актива на отбора има само една победа, две равенства и четири загуби. Тимът е на последното място във Втора лига с едва 5 точки.

ВТОРА ЛИГА – СЕЗОН 2018/19