Родни полицаи ще пазят “Левски” в Сараево. "Сините" са решили да се застраховат за реванша в четвъртък, който е от 22:00 часа на стадион “Асим Ферхатович”. БФС пък праща в столицата на Босна и Херцеговина Ели Ваташка, която ще присъства на техническата конференция, за да вземе участие по въпросите с охраната на срещата.

"За останалите мерки се грижи Сараево. Надявам се, че домакините ще се постараят да избегнат инцидентите. Не смятам, че “Левски” като клуб има вина за напрежението, което се получи. То е плод на действията на някои фенове в кавички. Дано осъзнаят какво са направили. Вместо да се готвим за футболен мач, сега се говори едва ли не като за война. Това не е нужно на никой, особено на отбора. Вярвам, обаче, че играчите ще се справят и ще продължим", заяви изпълнителният директор Константин Баждеков.

"Със Сараево комуникирахме много добре. Постарахме се да им осигурим всичко, което искат. Освен това пратихме сандвичи и минерална вода за феновете им, след като бяха изведени от София", допълни Баждеков.