Неостаряващият рокендрол завладява света на игрите, благодарение на вълнуващите предложения, които откриваме в уебсайта с рекламно лице Христо Стоичков. Платформата, позната на всички с емблематичния си червен цвят, среща потребителите с големи легенди на рока като Guns N’ Roses, Motorhead и Джими Хендрикс.

Но какво представляват тези “рокендрол игри” и какво ги прави толкова интересни? Струва си това да бъде обсъдено в следващите редове.

Guns N’ Roses - рок мастодоните от Лос Анджелис

Вечни парчета на Guns N’ Roses като “Paradise City”, “Don’t Cry” и “November Rain” оживяват в слот играта на NetEnt, посветена на една от най-влиятелните групи в историята на рок музиката. Тази игра се играе с пет рила и 20 линии, а сред символите в заглавието играчите откриват Аксел Роуз, Слаш и други елементи, съответстващи на магията “Guns”.

Тук потребителите могат да се възползват както от традиционния уайлд символ, който същевременно се и разширява, така и от специален символ, довеждащ до свободни игри и други приятни изненади.

Motorhead

Смъртта на емблематичния фронтмен Леми Килмистър доведе до разпадането на Motorhead, но и до днес британската банда остава еталон и култ в света на тежката музика. Отново разработка на чуждестранната компания NetEnt, слотът за Motorhead напомня и за страстта на самия Леми към този тип забавление.

Играта се играе с пет макари и във формация 3-3-4-4-5, а както и може да се очаква, геймплеят преминава под звуците на музиката на Motorhead. Заглавието предлага различни и интересни функционалности, а скатерите са ключ към така желаните свободни игри.

Jimi Hendrix 

Джими Хендрикс е несъмнено един от най-великите китаристи на всички времена, а магията на струните му оживява и в Jimi Hendrix Slot - още един “музикален” слот, който присъства в каталога на уебсайта, спонсориращ футболния гранд ЦСКА.

Тази игра се играе с пет макари и три редици със символи, а линиите са 20 на брой и са фиксирани. Сред допълнителните функции в заглавието откриваме уайлдове, повторни завъртания, “pick and click” и други.

Ози Озбърн - Принца на мрака

Навярно няма фен на музиката, който поне веднъж да не е чувал за самия Принц на мрака - Ози Озбърн. Основоположник на Black Sabbath - първата истински хеви метъл банда, Озбърн остава икона на тежката музика и фигура, която буди единствено уважение сред почитателите на рока.

През 2019 година разработчикът NetEnt представи и Ozzy Osbourne Slot - заглавие, което се играе с 20 линии и класическа игрална решетка от 5 макари и 3 редици със символи. Феновете на Ози могат да се насладят на свободни игри и повторни завъртания, а преди всяко едно от тях, потребителят се възползва и от т.нар. “зареждане” на символа (symbol charge up), което носи допълнителна интрига в случая.

Слотове и рок - една неочаквано добра комбинация

Истинските фенове на рок музиката няма да скучаят с тези предложения, част от богатия каталог на чуждестранния и световноизвестен разработчик NetEnt. От Guns N’ Roses до Джими Хендрикс и Ози Озбърн, споменатите iGaming “диаманти” предлагат вълнение и сигурно бягство от скуката.

Сайтът с рекламно лице Христо Стоичков напомня, че хазартните игри трябва да бъдат приемани единствено като начин за забавление, а не като средство за бързо забогатяване.