Владислав Романов продължава кариерата си в Черно море. БЛИЦ разбра, че крилото е казал "да" на треньора на "моряците" Никола Спасов, който отдавна го беше набелязал за привличане в състава си.

27-годишният Романов беше силно желан и от "Ботев" (Пловдив), но е отклонил предложението на Георги Марков, за да продължи кариерата си на "Тича".

Черно море стартира днес зимната си подготовка със занимание от 14:00 часа. Романов няма да се яви за началото, но до петък се очаква да пристигне във Варна и да подпише договора си.

"Всичко е уточнено. Романов е много доволен, че продължава кариерата си в амбициозен клуб, какъвто несъмнено е Черно море", споделиха информаторите на БЛИЦ.

Както е известно, юношата на ЦСКА стана свободен агент след раздялата с гръцкия Трикала, където игра през есента. Преди това беше основен футболист на Локомотив (София), който беше изведен до бронзовите медали в "А" група от треньора Димитър Васев.

Освен за "армейците" и "железничарите", Романов е играл още за "Ботев" (Враца), Локомотив (Мездра), Любимец, Славия и полския Краковия (Краков).
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ