"Щастлив съм. Щастлив съм заради момчетата и заради тези хора, които през цялото време ни следват. Единствено съжалявам, че не победихме", коментира Делио Роси след класирането на финала за Купата на България. Левски и ЦСКА завършиха 2:2 в реванша и след общ успех 4:2 от двата мача "сините" са на финал. Тимът на Делио Роси ще се изправи срещу Славия на 9 май на "Васил Левски". 

"Да преминеш полуфинала, и то, играейки срещу най-големия съперник е много хубаво нещо, особено за хората на стадиона. Минахме важен етап, но имаме да играем и финал", каза Роси.

"И в двата мача се видя, че ние сме повече отбор. Особено днес - с 10 човека, бяхме с вдигната глава и съжалявам, че не победихме. Да се играе с 10 човека не е лесно, въпреки че момчетата знаят как да играят. Справихме се добре, но винаги можеш да получиш гол. Най-важното е, че продължихме да търсим гола и имахме няколко положения", продължи италианецът. 

"Работата дава резултат. Според мен следващият мач ще е по-труден, защото ще влезем като фаворит. Сега играхме срещу ЦСКА като равностойни, а в следващия мач ще влезем като фаворит. По-трудно е да се играе като фаворит. Ще мислим за Славия, когато дойде време за финала", добави Делио Роси.

КУПА НА БЪЛГАРИЯ, ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ
ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА