Треньорът на Левски Делио Роси призна превъзходството на Лудогорец в мача между двата тима, който завърши с успех на шампионите с 2:0. Италианецът сподели дълго чакана новина за „сините“ фенове – от вторник започва работа за атаката.

„Загубихме защото направихме много грешки. В течение на мача те заиграха по-добре и заслужено спечелиха. Първото полувреме имахме повече положения от тях. Не очаквах да направим такива грешки, но в този мач ги допуснахме. След втория гол се рухнахме психически“, започна Роси.

„Знаехме, че Лудогорец е добър отбор и ще играе агресивно. В интерес на истината Лудогорец е по-добър отбор от нас в момента и заслужено спечели. Ние не бяхме внимателни. Първият гол дойде след като ние имахме възможност, но те бяха по-бързи в своята атака“, продължи треньорът на Левски.

„Чисто психически отпаднахме след втория гол, преди това се опитахме да се надиграваме. Ще работим да играем по-атакуващо. Още от вторник започваме в тази насока, за да оправим нещата. Но когато играем срещу по-силен противник, е нормално да се защитаваме“, каза още Роси.

„Не искам да говоря за цели и дали можем да се борим за титлата. Към този момент Лудогорец е пред нас заслужено. Мисля само за Левски и нищо друго“, завърши специалистът.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма