Наставникът на Левски Делио Роси засипа със суперлативи футболистите си след победата с 4:0 над Берое. "Имахме нужда от един такъв силен мач след класирането на финала за Купата. Днес бях любопитен да видя моя отбор как ще се държи. Много съм доволен от играта. Още повече, че срещу този тим не бяхме печелили. Затова съм много доволен от играта на момчетата”, коментира Роси.

„Трябва да кажа, че когато работиш, плодовете от този труд идват. Сега момчетата берат плодовете от работата, която вършеха през цялото време. Трябва да се отбележи, че все още нищо не сме спечелили. Предстоят важни мачове, в които трябва да продължим да играем добре”, каза италианецът.

„Това е ключът за победа във всеки мач - когато вземеш средата на терена, когато биеш противника навсякъде. Тогава победата става много по-лесна”, обясни Роси.

„Да, наистина, не само с Жорди Гомес имах проблеми, и с други състезатели, които бяха застрашени от наказания заради получаване на картон. В същото време трябва всеки мач да се третира като индивидуален, всеки трябва да излиза и да играе. Ако беше получил картон, тогава щяхме да му мислим", добави треньорът на Левски.


КУПА НА БЪЛГАРИЯ, ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ
ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТВ ПРОГРАМА