Спортно-техническият директор на Локомотив (София) Кристиян Добрев навърши днес 36 години. Тимът му не можа да го зарадва в победа в контролата срещу Пирин (Гоце Делчев). Срещата в Дамяница завърши 0:0.

"Намираме се в подготвителен период, в който можем да пробваме различни футболисти, които са на проби в момента, а те са около седем. Всички взеха участие до този момент, така че треньорът ще трябва да преценява. С футболистите, които бъдат привлечени ще трябва да надграждаме. Мястото, на което се намира Локомотив в класирането, не подхожда на нашия клуб. Знаем, че нашият президент има сериозни амбиции и е недопустимо да се намираме на такова място и в това състояние, коментира Добрев.

- Може би ще решим кои да привлечем след края на този лагер. Съставът ни трябва да бъде по-избистрен. На втория подготвителен лагер в Турция ще трябва да се наложи един постоянен състав, който има стил. Треньорът ще си избере футболистите. Нашият отбор като цяло има доста по-големи възможности. В 15-те мача през пролетния дял ще търсим стабилизиране в класирането. В мачовете за Купата можем да постигне добри резултати. Надявам се да отстраним Черноморец, а на полуфинала вече каквото стане.“