Рожденикът Иван Стоянов сам си поднесе най-хубавия подарък – гол в Шампионската лига. С него Лудогорец тръгна за успеха с 3:0 над Слован (Братислава), и сега продължава в третия квалификационен кръг.

„Наистина страхотен подарък, всеки мечтае за такъв. Радостно е, че победихме, гледаме напред, чакаме следващия съперник", заяви Стоянов.

„Трябваше ни този гол, не само на мен, на целия отбор. Всички се надявахме да вкараме ранен гол, и така се получи. Само мога да съм радостен, стана на рождения ми ден, и зарадвахме тази невероятна публика“, продължи пред "Гонг" Иван Стоянов.

„Много изтървахме. Трябваше още пет-шест гола да вкараме. Но радостното, е че побеждаваме,“ добави нападателят.

„Всички сме видяли много хубаво от Ивайло Петев, благодаря му. Ново начало сега, собственикът прави промените, решава всичко,“ коментира треньорската смяна в Лудогорец футболистът на шампионите.

„Срещу Любимец не бяхме на себе си, надявам се следващия кръг да е различно“, сподели Стоянов за изненадващата загуба на старта на "А" група.

„Иван Иванов ми е приятел, не искам да прави грешки“, завърши Стоянов за следващия съперник в Шампионска лига - Партизан или Ширак.

„За нас е важно да представяме добре България, и колкото се може по-напред на продължим“, каза още племенникът на Йордан Лечков.