Старши треньорът на ЦСКА Томислав Стипич разкри, че "червените" ще имат ново попълнение следващата седмица. Това той направи на пресконференция преди гостуването на тима му на Спартак (Варна) в мач от третия кръг на Първа лига.

"Настроението е много добро след последната победа. Знаем, че можем да играем по-добре и да се развиваме. Баланс между търпението и волята са ключът към спечелването на мача във Варна", започна Стипич на български. 

"Джейсън Локило е готов да облече фланелката на ЦСКА за първи път", каза още наставникът на столичани. 

"След победата над Хебър се почувствах се много доволен от този мач. Най-важното са победите. Това, което усетих в този мач, е, че ЦСКА не е просто клуб - това е начин на живот и начин на мислене", заяви треньорът на "червените". 

"Амос Юга няма да бъде в групата за мача със Спартак Варна. След лагера мина на инжекции и трябваше да премине през две седмици индивидуални тренировки. Сега навлиза в нормален тренировъчен процес", разкри той. 

"Със или без централен нападател, ние трябва да дадем най-доброто от себе си. Наясно съм, че директорите работят по въпроса - заедно работим всъщност. Следващата седмица може да очаквате ново попълнение", призна Стипич, който навършва 45 години днес. 

"Изненадан съм как играчите реагираха на моите правила, на моето виждане как трябва да играят. Попиват много бързо и това ме прави щастлив. Много съм доволен от тях", добави Стипич. 

Във временното класиране ЦСКА е на девето място с 3 точки, докато "соколите" са четвърти с 4 пункта.

Двубоят между "червените" и отбора от морската ни столица е в събота (3 август) от 19:00 часа.