Розова долина започна подготовката си за пролетния полусезон в Югоизточната „В“ група с нов президент, съобщава kazanlak.com. Това е бизнесменът Георги Мермеклиев. Той заменя на председателския пост в Управителния съвет Кънчо Папазов, който заемаше позицията от 30 септември 2013 г.

Засега няма други промени в УС, но новият президент зави, че иска да създаде нова структура в управлението на клуба. Той изрази надежда, че отборът ще се запази и обеща, че условията на играчите няма да бъдат променяни. „Трябва да има екип и добра организация. Смятам, че клуба е подсигурен финансово до края на сезона“, заяви Георги Мермеклиев.

На първата тренировка на клуба се събраха общо 18 футболисти, като някои от играчите са получили разрешение да се включат по-късно в подготовката. Първа тренировка с мъжкия тим направи един от големите български таланти Михаел Лалев, който е преминал през школите на Черноморец, Берое и Верея. В края на следващата седмица в тима се очаква да се включи и Емил Рачев, който в момента е в Гърция с аматьорския национален отбор.

Първото занимание на отбора включваше крос по алеите около спортния комплекс, а още през следващата седмица се очаква и първата контрола на тима. В събота (23 януари) Розова долина ще приеме Локомотив (Горна Оряховица).