Нападателят на ЦСКА Руи Мигел почти сигурно ще остане резерва в неделя, когато е дербито с Левски. Португалецът започна сред стартовите единадесет на Павел Дочев в мача с Клифтънвил (3:0), но разочарова тотално и беше сменен след почивката под бурните освирквания на публиката.

След срещата треньорът защити Мигел, но едва ли ще рискува да пусне яловия нападател и срещу "сините". Фаворит за негов заместник е Димитър Илиев, който се чувства много по-добре физически и контузията му отшумява. Последното ново попълнение на ЦСКА Кристиан Тибони пък най-вероятно няма да попадне в групата за мача, тъй като още не се е сработил с останалите футболисти.

На вратата отново ще започне Иван Караджов. Очакваше се Здравко Чавдаров да бъде титуляр този сезон, но дошлият от Сливен на "Армията" играч разочарова срещу Олимпиакос (2:5) и загуби доверието на Павел Дочев. В защита също няма да има промени от мача с Клифтънвил - отляво ще играе Костадин Стоянов, а отдясно Йордан Минев. Централна двойка бранители са Павел Виданов и Джузепе Акуаро.

Все още не е ясно кой ще замени наказания Румен Трифонов. Опциите са Спас Делев или Елиот Гранден. Последният е напълно възстановен от травмата си. На линия за сблъсъка с Левски е и Уилям Тиеро. Твърдо аут са Фабрицио Грило и Грегъри Нелсън. Вечното дерби е тази неделя от 21:00 часа на стадион "Васил Левски". /БЛИЦ