Треньорът на Созопол Румен Димов коментира загубата на тима с 0:3 от ЦСКА в четвъртфинален мач за Купата на България. Той заяви, че неговият отбор не е издържал и е допуснал грешки. Според Димов ЦСКА печели мачовете си единствено благодарение на публиката, който дърпа футболистите напред.

„Не издържахме. Успяха да ни отбележат, след което се оголихме и ни вкараха още два гола. Допуснахме доста грешки. Не се получиха нещата, които бяхме запланували. Момчетата се стараха. Най-важното е да си направим изводите. Сезонът беше тежък. Ние имаме стратегия за развитието на нашия клуб“, обяви треньорът на Созопол.

„Тази публика печели мачовете на ЦСКА. Отборът не е толкова добре подготвен. Ако не са феновете, ще им е много трудно на тези момчета. Футболистите имат тази публика, която ги дърпа напред“, коментира Димов.

„Започнахме да правим нещо, което в момента го няма в България. С помощта на община Созопол изградихме един феноменален стадион, направихме академия. Ние сме отбор от един малък град. Стадионът ни се пълни на мачовете. Създаваме детско-юношеска школа. Децата се палят и идват, а това е най-важното“, призна Румен Димов.

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016