Румен Рангелов беше избран за най-добър футболист за годината на Враца, на бала, на който обявиха и 10-те най-добри спортисти на общината. Той заслужи наградата за пробива на Ботев в Западната "Б" група и заради 11-те гола, които записа до момента. В този полусезон никой от играещите в "А" и "Б" група футболисти няма 11 попадения. Утре Рангелов има възможност да увеличи головата си сметка, тъй като от 13:00 часа Ботев (Враца) гостува на Черноморец (Поморие) в 1/8-финал за Купата на България.

"Тази награда е признание за положения труд през годината", каза за "Дарик" Румен Рангелов.

"Благодаря на сегашния треньор Сашо Ангелов, който промени облика на отбора в положителна посока. Тимът ни е доста млад, взехме да се сработваме вече и мисля, че истинските резултати ще дойдат през пролетта. Ще изненадаме доста хора", добави Рангелов.

Той си пожела да стане голмайстор в края на сезона, а в личен план го очаква сватба. "Това със сигурност ще стане в края на пролетния полусезон, който свършва по-рано. Дори от ФИФА са ни дали повече време да успеем да се сгодим и да се оженим", заяви с усмивка на лицето Рангелов, който премина в Ботев (Враца) от Локомотив (София). /БЛИЦ