Старши треньорът на Свиленград Румен Стоянов отдели повече внимание на съдийството на Цветан Кръстев след загубата от ЦСКА с 0:1 в 1/16-финал за купата на България.

“Поздравявам ЦСКА, заслужено ни победиха. Единственото, което ме притеснява е, че този футбол изглежда го правим за съдии, длъжностни лица и комисии. Жалко, много жалко. Знам колко потърпевши са били и ЦСКА, и други отбори. Футболът го правим за футболистите, треньорите и феновете. За хрантутниците е най-лесно този футбол да зависи то тях, от хората в черно, да зависи от смешни комисии и измислен БФС.

ЦСКА си е ЦСКА. Мога да кажа, че играем срещу най-добрия отбор в България и се представихме успешно. Сега ще поздравя момчетата в съблекалнята. Има моменти, в които играеш добре, но не продължаваш. Лошо е, когато външни фактори пречат. Ние сме били ощетявани и далеч повече в “Б” група, не ни даваха да минаваме центъра, но не съм имал трибуна, за да го кажа. Футбол в България няма да има. На мен ще ми писне, на Любо ще му писне, а такива хора заслужават да бъдат във футбола. Така обаче няма да вървим напред”, каза юношата на ЦСКА Румен Стоянов, който е начело на Свиленград.

“Ние сме скромен отбор със скромен бюджет. Сега се намесиха нови лица в управителния съвет и амбициите им са големи. С идването на Стефан Милушев и с нови бизнесмени бъдещето ни ще бъде по-добро”, завърши наставникът./БЛИЦ