Защитникът на ЦСКА Румен Трифонов бе много критичен след загубата от Лудогорец с 0:1, която остави „армейците“ на второ място в крайното класиране. Тимът от Разград стана шампион, а преди няколко дни завоюва и Купата на страната.

“Не изпълнихме указанията на Стойчо Младенов през първото полувреме. Защо?! Не знам, още не мога да го асимилирам. Изцяло вината е в нас футболистите. Стига сме коментирали съдиите. След всеки мач ги коментираме, вместо да търсим вината в себе си. Ако бяхме изпълнили указанията щеше да е по съвсем друг начин“, заяви Трифонов.

“След всеки мач се казва едно и също – напрежение, просто не изпълнихме указанията на треньора, това е недопустимо. Второто полувреме играхме добре, но първото беше една меланхолия, не знам защо така се получи. Не мога да коментирам моите съотборници, какво са мислили, дали някой страничен фактор им е повлиял. Това не трябва да се допуска. Това е просто недопустимо“, допълни бранителят.

“Болезнено е много. Бъдещето за ЦСКА винаги е било едно и също, целите се знаят. Има си ръководство, което да решава какво ще става от тук нататък. Ясно е, че следващата година отборът трябва да е на подиума със златните медали. Говорим си догодина, догодина, но годините си текат. Бронзови, сребърни медали – това е смешно за ЦСКА”, завърши Румен Трифонов./БЛИЦ