Защитникът на ЦСКА Румен Трифонов бе на пресконференцията преди мача от Лига Европа срещу Рапид. Юношата на клуба изрази увереност, че тимът му има сили да спечели и говори за проблемите с феновете.

"Време е да забравим мача с Калиакра. Трябва да показваме играта, която показваме в Лига Европа. С малко повече концентрация имаме сили да излезем победители. Австрийците играят организиран футбол. Тактически дисциплинирани футболисти с афинитет към атаката. Труден отбор за преодоляване, но с малко повече концентрация пред головите положения може да спечелим”, коментира Трифонов.  

„Всеки мач излизаме за името на ЦСКА. С резултатите обаче не го защитаваме по най-добрия начин. Равните резултати са незадоволителни. Трябват ни 1-2 победи, за да си повярваме. За всеки футболист е болно, когато феновете се отдръпват от отбора. Ние сме виновни за това. За да прекъснем този протест на феновете това ще стане само, ако си променим коренно играта и почнем да побеждаваме. Тогава ще върнем и публиката", добави играчът./БЛИЦ