Халфът на ЦСКА Румен Трифонов бе доста критичен към представянето на тима след отпадането от Берое за купата на България. “Червените” загубиха с 0:1 в Стара Загора.

“Това, което се случва, е срамно, нямам думи. Мислехме, че купата ни е първи приоритет след изоставането в шампионата, но... Говорехме си преди мача, че трябва да се хвърлим, но вече не знам какво да мисля. И в предишните мачове казах, че единствено ние трябва да излезем от това положение. Лошото е, че с играта, която показваме в момента, единствено петним името на отбора. Вече трети-четвърти мач не показваме играта, която приляга на името ЦСКА”, каза юношата на ЦСКА.

“Едно голямо извинение към феновете. Трябва нещо да променим, защото ако продължаваме така, не знам. Не трябва всеки да вини другия, а да седне и да мисли как се представя на терена. Как ще съжалявам, че съм се върнал в отбора, който най-много обичам, това е най-големият клуб. Затова сме в ЦСКА, за да показваме характер и воля, за да излезем от тази ситуация”, завърши полузащитникът./БЛИЦ