Защитникът на ЦСКА Румен Трифонов заяви, че все още отборът не е постигнал нищо съществено и двете поредни победи не трябва да са успокоение.

“Всяка една победа носи малко самочувствие. Надявам се нещата да се нормализират. Не сме направили кой знае какво. Тепърва предстоят доста тежки мачове, в които трябва да побеждаваме. Смятам, че от тук нататък трябва да си вземаме поука от лошите резултати и да продължаваме напред”, каза Трифонов на тръгване за Уелс за реванша с ТНС.

“Това, че старши треньорът няма да е с нас, няма да окаже влияние. Предполагам той е разговарял с треньорите, които са с нас и няма да има проблеми. Не мисля, че е имало подценяване и отпускане срещу Клифтънвил. Спекулираше се, че идват готвачи и зъболекари, което влияе на футболистите. Реваншът, който изиграхме в Северна Ирландия показа, че когато подхождаш малко по-отпуснато, могат да се получат и лоши резултати. Надявам се сега да не се случи това”, допълни футболистът.

“Г-н Йовановски е тук от една седмица. Промяната е, че под негово ръководство отборът взе две победи, които бяха изключително важни. Надявам се да продължаваме така”, завърши Румен Трифонов./БЛИЦ