ЦСКА 1948 води преговори с двама нападатели, играли в румънското първенство през миналия сезон, съобщи местното издание "Digi Sport". Както вече стана ясно, "червените" са по петите на алжиреца Билел Омрани, а освен това желаят и камерунеца Арнолд Гарита.

"Червените" търсят подсилване на нападателната линия преди мачовете от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите с румънския ФКСБ - на 26 юли и 3 август.

30-годишният Омрани игра именно във ФКСБ през изминалия сезон, като в 22 мача вкара само 2 гола и след като разочарова с представянето си логично не получи нов договор. 

28-годишният Гарита пък игра за изпадналия от румънския елит Арджеш през миналия сезон. Той вкара 14 гола в 40 мача.

Посредник при преговорите е мениджърката Любляна Неделчу. Tя обясни пред "Digi Sport", че към Арнолд Гарита има интерес и от Саудитска Арабия, но офертата от България е много по-атрактивна от всички гледни точки.

Евентуален трансфер на Арнолд Гарита в ЦСКА 1948 би бил удар за Джиджи Бекали. Шефът на ФКСБ изпрати свой доверен човек в Париж за преговори с нападателя, но финансовите изисквания на камерунеца бяха счетени от Бекали за прекалено високи.