Павел Виданов вече е играч на Рапид (Букурещ) според румънската преса. Колегите в северната ни съседка пишат, че защитникът е подписал договор за 3,5 години, а трансферната сума е около 400 000 евро.
 
БЛИЦ първи ви информира в четвъртък вечерта, че тимът от Букурещ е направил оферта за защитника на “червените”. Вчера до последно се знаеше, че Виданов ще играе за Рапид под наем, като ЦСКА ще получи само 50 000 евро за преотстъпването.

Според колегите в Румъния обаче снощи са били проведени нови преговори, продължили 7 часа, и Рапид се е съгласил на предложения от ЦСКА вариант - да купи защитника. Самият Виданов, който е в Букурещ, уточни изцяло личните си условия, за което БЛИЦ вече писа.
 
Привличането на българския национал е станало възможно след посещение на президента на Рапид Дину Георге в София през миналия уикенд. Той е бил у нас, за да направи предложение на Валентин Илиев. Впоследствие е научил за възможността да бъде привлечен Виданов.

Все още няма официално потвърждение за трансфера на Павел Виданов нито от страна на ЦСКА, нито от Рапид (Букурещ). Очаква се това да се случи до няколко часа. Факт е, че бранителят със сигурност ще носи екипа на букурещкия клуб. Въпросът е дали като преотстъпен или като собственост на Рапид./БЛИЦ