Втори футболист на Левски може да подсили румънския хит Васлуй по време на зимната пауза. Съдбата на национала Живко Миланов може да последва и друг юноша на Левски - Николай Димитров, пише “Тема спорт”. Оказа се, че шефовете на Васлуй освен Миланов са наблюдавали още двама футболисти на “сините”, а единият от тях е именно Николай Димитров.

Любопитното е, че в румънският тим научили за Хичо преди година, когато той бе спряган за трансфер в румънския гранд Стяуа. От този момент те започнали да се интересуват от развитието на футболиста, като наблюдавали няколко негови мача на запис и останали доволни от представянето му.

Към момента конкретна оферта за Хичо в офиса на Левски няма. Очаква се обаче скаут на румънците да бъде пратен в Анталия по време на втория подготвителен лагер на “сините”, за да наблюдава на живо изявите на Димитров.

От 2 години насам името на Николай Димитров постоянно е спрягано за трансфер. Само Стяуа обаче предложи реална оферта на Левски, и то на два пъти. В първия случай самият футболист заяви, че иска да остане в Левски, въпреки че румънците даваха за него близо 2 милиона евро. През лятото Тодор Батков отказа да го пусне срещу сумата от 1,2 милиона евро./БЛИЦ