Иван Иванов запази мълчание в дните след инцидента в петък през мощта, когато заедно с Иван Караджов бяха намушкани с нож пред столично заведение. На днешната пресконференция Русия преразказа случката.

“Отидохме на дискотека, след партито на ЦСКА. Бяхме двамата и Мартин Тошев. Аз се върнах за Николай Чипев. Потърсих паркинг и нямаше места. В огледалото видях, че един джип излиза, направих му място и отидох там. Към 3 часа си тръгнахме. Отидохме при колата и това момче дойде при мен. Каза: “Човек дай 5 лева за паркинг”. Караджов попита: “Защо това е Синя зона, пратили сме sms. Дай касова бележка и ще ти дадем 5 лева”. Видях, че човека се нервира, стана агресивен. Вярно е, че го ударихме и беше на земята, като можехме да го смажем от бой, но не го направихме. Той размаха ножа и след като ни наръга, като пич си влезе в дискотеката, сякаш нищо не се е случило. Той е искал пари за паркинг дори от хора, които живеят в същата сграда. На камерата се вижда, че той вади нож и започва първи да ни напада”, разказа Иванов.

"Може да ме критикуват за всичко и да ме наричат както си искат, но когато ми викат пияница - много се дразня. Аз не пия. Излизали сме много пъти, но не сме имали проблем с нито едно заведение. От два месеца ни започнаха проблемите. Където и да отидем, ни гледат накриво. Единствената ни вина е, че преди време излъгахме Любо Пенев за излизането преди да ни изгони. Отдавна се извинихме за това", добави бранителят, който бе част и от националния отбор.
СТЕФАН РАЛЧЕВ, БЛИЦ