Мениджъри от Русия, Гърция и Сърбия са изпратили заявка за места на трибуните за предстоящия тристранен турнир на свободните агенти. Надпреварата ще се проведе в събота на Стадион “Георги Аспарухов”. Стартът е в 17:30 часа с мача България – Гърция. Веднага след това нашите излизат срещу Сърбия, а заключителния мач е Гърция – Сърбия.

Турнира е организира съвместно от футболния съюз и Асоциацията на футболистите в България. Целта е играчите останали без договори да бъдат забелязани от клубовете и агентите и да им се помогне да си намерят отбор.

Освен емисарите от чужбина се очаква на стадион “Георги Аспарухов” да се появят и куп български специалисти. През миналата година отборът на “безработните” беше наблюдаван дори от скаутите на Лудогорец, въпреки че разградчани се бяха ориентирали към селекция от чужденци.

“При всички случаи има какво да се види по време на турнира. В нашия отбор са събрани предимно млади и обещаващи момчета, които имат качества да играят футбол”, коментира треньорът на България Румен Стоянов.