Новакът във Висшата лига на Русия ФК Краснодар се интересува от цената на македонския халф на “Левски” Дарко Тасевски. Изявите на полузащитника са следени под лупа от ръководството на руския тим по време на пролетния дял на шампионата в “А” група. В следващите дни ръководствата на Краснодар и “Левски” се очаква да започнат преговори относно трансферната сума на футболиста.

Новината бе потвърдена от мениджъра Мирчо Димитров, който е направил връзката с руския тим. “Да, има запитване от страна на Краснодар към Тасевски. Предстоят разговори, другата седмица ще стане ясно дали ще има сделка. Разговарях и с Георги Иванов, който ми каза, че желанието на Тасевски е да бъде продаден в чужбина. Играе му се в Русия, нормално, все пак това е едно от най-силните първенства в Европа. Интересът на Краснодар към Дарко не е от вчера, руснаците са запознати много добре с качествата му", призна агентът.

Собственикът на “Левски” Тодор Батков ще пусне футболиста за не по-малко от 400 хиляди евро. По време на зимната пауза в Краснодар беше продаден друг основен футболист на “сините” - Жоазиньо, който е несменяем титуляр под ръководството на Славолюб Муслин. Там е и Марсио Нуньо, който бе взет от бургаския Черноморец./БЛИЦ