Доста интересни съседи се настаниха в базата на “Левски” в кипърския курорт Агиа Напа. От вчера “сините” делят хотела с женския футболен отбор на Зоркий (Красногорск), който в момента оглавява класирането в родния шампионат.

За сега обаче съжителството между двата тима е в рамките на строгия професионализъм. Възпитаниците на Илиан Илиев спазват стриктно режима и не се правят на гларуси при вида на рускините.

Появата на Зорки обаче предизвика бурни емоции преди началото на сутрешната тренировка на тима. Заниманието на рускините се проведе непосредствено преди това на “сините”. Когато футболистите на “Левски” стигнаха до своя терен на съседното игрище футболистките завършваха своята тренировка с удари към вратата.

Тази гледка сериозно въодушеви възпитаниците на Илиан Илиев, които постоянно се сръчкваха и подмятаха шеги. Най-много майтапи отнесе бившият капитан на тима Владимир Гаджев. Съотборниците му дори му предложиха да иска индивидуални уроци от момичетата, защото стреляли много по-точно от него.

Не е ясно само, дали Гаджев стана обект на закачките заради футболните си умения или просто, защото му се носи славата на мъж под чехъл.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ