Представители на турски и руски клубове дойдоха за футболисти на Левски. Емисарите ще гледат на живо тази вечер реванша от третия квалификационен кръг на Лига Европа с шведския Калмар. Срещата стартира в 20:45 часа на стадион "Георги Аспарухов" след 1:1 в първия мач.

Интерес има към няколко футболисти на "сините". Огледът ще продължи и в понеделник на дербито с Локомотив (София), когато на "Герена" ще има мениджъри и от други държави.

Сред най-апетитните хапки в състава на Ясен Петров са бразилецът Жоазиньо и националът Веселин Минев. Жо е следен от два руски клуба, чиито представители дойдоха у нас и за вечното дерби, в което Левски би ЦСКА с 1:0.

Мениджърите на Спартак (Налчик) и Сибир обаче решиха да гледат още два мача на "сините", за да вземат решение около привличането на техничаря, твърди "Стандарт". За възможната продажба на един от играчите разкри лично собственикът на клуба Тодор Батков на тренировката в сряда. Тогава адвокатът обяви, че ще бъде привлечен и нов футболист. Най-вероятно става въпрос за дефанзивен халф от чужбина.

Босът умишлено скри подробностите. Той искаше да мине реванша с Калмар, защото само класиране за следващия кръг осмисля подобен трансфер. Първоначално "сините" бяха постигнали договорка с холандец. Той обаче им върза тенекия часове преди да изтече срокът за картотеката на играчи за мачовете с Калмар. /БЛИЦ