Руски мениджъри са наблюдавали изявите на нападателя на Левски Станислав Иванов по време на евроквалификацията на младежкия национален отбор в Талин и са останали доволни от видяното. "Лъвчетата" спечелиха с 4:0 срещу Естония, пише „Тема Спорт“. Стаси вкара един от головете в мача. Той бе ползван като дясно крило - позицията, на която играе и в Левски.

20-годишният талант бе налаган в края на миналия сезон от временния наставник Георги Тодоров, а тази линия бе продължена и от новия треньор Петър Хубчев. През тази кампания Иванов е участвал във всичките 12 мача на "сините" във всички турнири, като неизменно започва като титуляр. В тях той реализира 3 гола, последният от които в мрежата на ЦСКА за равенството 2:2.

По-рано през сезона чуждестранни скаути, включително и такива от Серия "А", идваха в България, за да наблюдават изявите на младока. До края на годината той със сигурност ще продължи да бъде следен. Иванов е един от конвертируемите играчи на Левски. Той вече получи и повиквателни за мъжкия национален отбор. Бе сред избраниците на Красимир Балъков за мачовете с Чехия (1:2) и Косово (2:3).

В Турция също забелязаха таланта на Станислав Иванов. В материал в местните медии се разглеждат обещаващи футболисти, които могат да заиграят в местния елит. Сред тях са и двама играчи на Левски - Станислав Иванов и Найджъл Робърта. "Струва си да се държат под око, защото са млади и могат много да растат", се пише в доклада за двамата.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020