Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Изпълнителният директор на Спортист (Своге) Христо Димитров се похвали, че има уверение от страна на руски инвеститори за инвестиции в клуба, при условие че отборът влезе в „А” група.

В момента "шоколадите" са с еднакъв брой точки с лидера в класирането Пирин (Гоце Делчев) - по 53, но заради по-лошите си показатели заемат второ място в класирането. В предстоящия кръг неврокопчани приемат у дома Малеш-Вихрен, докато Спортист гостува на Банско.

Шефът на клуба от Своге не вярва, че Пирин (ГД) може да загуби точки в предстоящия кръг.

„Убеден съм, че Пирин (ГД) ще победят. Не вярвам, че Малеш-Вихрен има сили да си тръгне с точки от Гоце Делчев. Пирин са един много добър отбор с опитни футболисти. Въпросът е ние да вземем нещо в Банско. Излизаме за победа, но в крайна сметка ще сме доволни и на равенство”, заяви Димитров, който подсказа, че отборът му е отписал първото място, което дава право на директна промоция в „А” група, и ще разчита на баража за влизане в елита.

Спортист (Своге) има 5 точки преднина пред отбора на Бдин, на който гостува в последния кръг.
Христо Димитров не смята, че тимовете от Източната „Б” група, които може да срещне неговият тим на баража, са по-силни.

„Ботев" (Пловдив), Етър (Велико Търново) и Нефтохимик са големи отбори като имена, чисто футболно обаче по нищо не ни превъзхождат. Нашето желание е отново да играем в „А” група и този път да се задържим за повече време там. Относно финансите, имам уверението на руски инвеститори, които са готови да наливат пари в отбора, но при положение, че се класираме в елитната група”, завърши шефът на Спортист (Своге)./БЛИЦ