Младежкият национален отбор на България по футбол завърши наравно 2:2 с Естония в квалификационен мач от група 2 за Европейското първенство през 2015 година.

Головете за нашите бяха дело на футболистите на "Ботев" (Пд) Александър Колев и Цветелин Чунчуков. Капитанът в този мач Колев откри резултата още в 8-ата минута, но Мадис Вихман изравни в самото начало на второто полувреме.

В 64-ата минута се случи може би най-лошият сценарий. Гълъбов фаулира Ханес Аниер в наказателното поле. Съдията не се поколеба, посочи бялата точка и изгони нашия футболист. Аниер пък отбеляза за 2:1.

"Лъвовете" обаче не се пречупиха и под наставленията на Павел Панов успяха да стигнат до втори гол. Разписа се Чунчуков в 79-ата минута. В самия край на срещата Леписту от състава на домакините също бе изгонен.

България няма шансове за класиране на Евро 2015, а последният мач е отново гостуване - на лидера Дания на 9 септември от 19 часа.

Състав на България: Господинов, Недялков, Васев (78 - Дрянов), Гълъбов, А. Колев (к), Чунчуков (87 - Станоев), Горанов, Карачанаков (69 - Н. Колев), Малинов, Василев, Цонев