След загубата от Миньор на "Герена"  БЛИЦ алармира, че с толкова некадърно клубно ръководство и с такъв смешен треньор "Левски" не го чакат добри дни. За съжаление, излязохме прави...

Коментарът, който публикувахме тогава:                                              

Явно Батков знае за Сираков неща, които широката публика не знае. Има истина в думите му, но и не може да се отърси от омразата към Наско. Въобще левскарите все се караме помежду си, вместо да сме заедно за една цел - "Левски" да играе хубав футбол; да бие наред; дори когато падне, да е играл така, че да не се срамуваме; да бъде шампион и да пробие трайно в Европа!
 
Не може обаче Батков да казва, че Сираков седи в засада и се обажда само когато нещата са зле. Та те са зле вече повече от две години! При Гонзо като треньор и спортен директор стигнахме дъното. Може да е бил добър футболист, но толкова - не става за нещо повече: показват го резултатите му. Две нулеви години - без титла, Купа и евромачове. Слаба игра нонстоп. Играчите изгониха способния и мислещ по европейски треньор Ники Костов.
 
Какво добро вижда Батков в "Левски" от 2 години насам, та се сърди на Наско Сираков, че не мълчи, а казва истината?! Явно новият треньор на "Левски" - най-вероятно Илиян Илиев - не може да напусне веднага и затова ще се чака до 24 април.
Дотогава обаче с Гонзо "Левски" ще е там, откъдето титлата се не види и с бинокъл!

Пламен Каменов, БЛИЦ